Rudá záře nad Kladnem

Rudá záře nad Kladnem

Anotace: pokus o zábavnou báseň.... no snad to vyjde

Jsem rudá záře nad Kladnem, když dáš mi první pusu při sladkých slovech jak mne chceš mám barvu vlajky Rusů.
Vem do ruky své kladivo, ukovej ze mne muže ja potom srpem v zahradě natrhám pro tebe růže.
V rozkroku ocel kalená při dotecích tvých tepe a v hrudi srdce splašené jak ventily mi klepe.
Dnes večer chci být statečný jak Timur a jeho parta, snad je pro ztrátu panictví bordel ta správná karta.
Autor DERALTE, 08.06.2005
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí