Pomsta mrazíkovi

Pomsta mrazíkovi

Anotace: "K" už mě s...:)

Pod kabát mi zalezl,
a prudil směle dál.
A já se smála o to víc,
když před let lampou tál.

Každý rok ho varuji,
však neslyšícím byl.
Tak se v žáru plamene,
nějak roztavil ..

Neměl mě prostě prudit,
jeho lordstvo mráz.
Však při mínus tisíci,
se dá dohromady zas ..

A až ten čas zas nadejde,
kdy na kabát mi zaťuká.
Usměje se jen let lampa,
kamarádka přítulná ..
Autor Analisieren, 30.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: excited, vapiti, Psavec, d---, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kačenko .. jsem si jistý že Ty víš jak s tím pánem zatočit :-)

01.12.2007 00:30:00 | vapiti

Chjo...

30.11.2007 20:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí