Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: tak krásné sny.....

Jede nebem Velkej vůz a je plnej krásnejch snů, veze je do tvého spánku pod polštář tvých nočních můr.
Jede nebem mléčnou dráhou táhnou ho dva ryzáci jede tryskem a já věřím,že ty sny nepoztrácí.
Až dojede k tobě domů prudce koně zastaví poskládá sny pod tvá víčka kdo je poslal nepoví.
Pak se vrátí zpátky domů hvězdní koně půjdou spát a ty sny co k tobě přivez budou se ti v noci zdát.
Autor DERALTE, 08.06.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí