Mezi řádky

Mezi řádky

Anotace: xxx

Umět tak číst mezi řádky
vidět víc a hlavně dál -
vzpomenout si na pohádky:
byl - žil jednou jeden král...

Slyšet línou uspávanku -
o to více při ní bdít
nenechat se zlákat k spánku
a včas poznat, kudy jít

Vědět, čemu popřát sluchu -
brát v úvahu pravdu jednu:
kal, co plave na povrchu
v čistých vodách klesne ke dnu
Autor koloušek, 30.11.2007
Přečteno 416x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, prostějanek, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsané přání,hlavně ten závěr se mi líbí

03.02.2008 16:51:00 | aluša

Pěkné, snad někdy.

01.12.2007 00:12:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí