Vánoční poezie

Vánoční poezie

Anotace: Trochu něco jiného...než obvykle...

Na bílo natřená,
krajina zasněná,
skýtá nám útěchu,
za okny, ve spěchu.

Spěcháme shánět,
vanoční dárky,
děti už hledají,
dřevěné sáňky.

Když je pak všechno,
ve vánoční pohodě,
kapr už neplave,
ve vaně ve vodě,
sedneme konečně,
okolo stromku,
hledáme dárky,
pro taťku, mamku.

Pak už je snězeno,
vánoční cukroví,
kdo dárky nám donesl,
nikdo se nedoví.
Autor BlackPearl, 01.12.2007
Přečteno 1416x
Tipy 3
Poslední tipující: Sandra_T, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naštěstí Vánoce nejsou jen o těch dárcích

01.12.2007 13:55:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí