Ta trapná otázka...

Ta trapná otázka...

Anotace: ... jen si odpovězte ...

Připomeňme si tu trapnou otázku.
"Proč?"
Tvař se mile a přikyvuj.
Jako že světu rozumíš.

Jen velká představivost,
zdá se být 25 hodinou dne
a dalším ránem,
který stejně zaspíš...

Na co víc času?
Na bloudění kobercovými vzory,
lepení poztrácených vloček,
opakovaný stesk
a vcelku očekávané
smáčení panáčků z papíru
- jak se pěkně drží za ruce -
dokud jim je neutrhneš...

Svých 218 pravd odečtu,
zbydou jen čisté pocity
a z většiny klamy.

Vždycky chceme věci složité.

Nároky na život,
proplétající se dle vyřčených sázek
- zaplať nebo chcípni -
Autor mattoni.uz.neni, 01.12.2007
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Pišák, WhiteSkull, Bíša, Duše zmítaná bouří reality, stmivani.na.lepsi.casy, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K zamyšlení proč?? je či není

02.12.2007 16:49:00 | Pišák

Jen velká představivost,
zdá se být 25 hodinou dne
a dalším ránem,
který stejně zaspíš...

Perfektní :D)

01.12.2007 18:06:00 | Duše zmítaná bouří reality

skvely! moje rec
Vždycky chceme věci složité.

Nároky na život,
proplétající se dle vyřčených sázek
- zaplať nebo chcípni -

.
.
fakt bomba. kvlaitni vec. hodne kvlaitni

01.12.2007 14:57:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí