proč?

proč?

Anotace: proč nemůzeme vedet odpoved na nektere otazky? Vlastne se zivotem protloukáme a přicházíme stále na nové a nové veci.......

Proč po ránu hvězdy nesvítí,
proč duše dívá se do nebe,
proč nikdo můj hlas neslyší,
když promlouvám na Tebe?
Proč sny se rámo vytratí,
proč myšlenka životem se vine,
proč hodiny pořád tikají,
proč osud trestá i nevinné?
Proč malíř kreslí obraz motýla,
který létá,
proč ruka necítila tvou tvář a doteky,
které hledá?
Proč některé věci se dějí,
proč něspjaly se naše ruce
proč trny tělo růže chrání,
proč cítím,jak mi buší srdce?
Proč bez hudby nemůžeme žít,
proč s Tebou nemohu stále být?
Proč na papír píšeme slova,
když můžeme si je říct?
Proč ptáš se jestli je hodina dlouhá,
proč musíme stále něco chtít?
Proč neřekneš buď se mnou,
když mě tak miluješ,
proč krouží Tvá duše nademnou,
kdyžs říkal,že se mnou nebudeš?
Autor xara, 01.12.2007
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí