X-mass

X-mass

Anotace: co mě dnes napadlo v autě

To bylo jednou,
byly vánoce, byl sníh.
Slunce lehce hřálo a jeho záře,
dopadla na mé tváře.

Vůně skořice,
badiánu a hřebíčků,
na stole kofola
a házení střevíčků.

Stromeček,malej smrk,
provoněl dům.
Padal sníh,
dodával euforii mým snům.

Malinký vločky,
prosypávaly krajinu
jako cukr sypaný na vánočku.
Stromy se leskly, zmrzly.

To bylo jednou...
Autor Vell, 01.12.2007
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí