Lovec žen

Lovec žen

Anotace: o tom,jací jsou muži...

Podle tebe jsem jen žena pouhá, kterou přepadla teď touha.

Neposloucháš má vyznání, nevěříš, že nejsem k mání.

Nezajímá tě, co se ve mně děje, chceš mně jenom do postele.

Vždyť je povrchní jenom chtít, důležitější je něco mít.

Nevěřím, že se budeš jiný, ty necítíš se vinný.

Prý co je na tom něco chtít, holku pod sukní vzít.

Nerozumíme si, co se dá dělat, měl bys mně na pokoji nechat.

Nejsem úlovek, co snadno se chytí, nemáš dosti pevných nití.

Neskočím ti kolem krku, hrdost mám, a budu šťastná, když už tě nepotkám.

Dopřej si dále existenci, než čas tě dovede k impotenci...
Autor Markéta007, 01.12.2007
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...:) ...

01.12.2007 19:44:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí