JEMU...

JEMU...

Anotace: O LÁSCE....

Miluji Tě, nejsou prázdná slova,

a já chci říkat ti to znova.

Miluji, jak přivíráš oči, když krk ti líbám,

vždy když jsem bez tebe, smutná bývám.

Miluji tvou odhodlanost, se kterou přistupuješ k věcem,

chci vědět, že ani já lhostejná ti nejsem.

Miluji tvé názory, které mají kořeny v tvé mysli,

nezáleží mi na tom, co ostatní si myslí.

Miluji to, že žiješ sám pro sebe,

jenomže nesvedu žít bez tebe.

Miluji tvé oči a ty upřímné jsou,

věřím, že mně jednou unesou.

Miluji to, že ti mohu věřit,

své srdce chci ti svěřit.

Buď tu se mnou a mé lásce věř,

budu Tě milovat, sám nezestárneš.
Autor Markéta007, 01.12.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí