Rozsudek

Rozsudek

Anotace: No jo no, tak jsem se zase jednou rozešel - tedy spíš byl rozejit... :)

Byl jsem změřen...

Byl jsem zvážen...

Byl jsem posouzen...

Byl jsem shledán nevyhovujícím...

V krvavé lázni beznaděje
utápí se polibek můj poslední.
Život je jak horská dráha bez bezpečnostních pásů
co láká tě - TAK NASEDNI!

Bez poroty, bez soudu, bez možnosti hájit se
byl vyřčen rozsudek.
Bude ti vyrváno srdce z těla,
neb nevhodný máš posudek.

Neseznámen se svou vinou,
bez možnosti nápravy,
vychutnávám hořko-sladké
chvilky svojí popravy.

Proč! Ptám se sám sebe...
Proč, to takhle dopadá?
Hledaje kapku nenávisti,
která se kdes snad nastřádá.

Bez ÚSPĚCHU...

Jak beránek stojím před rukou řezníkovou,
která ho doposud hladila.
Bezelstně koukám na ostří,
které vytíná srdce mi zaživa...

A s posledním dechem vyjde jen pár tichých slov...
...i tak Tě moc miluji.
Autor noise, 01.12.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí