Maska

Maska

Anotace: Nehledejte v tom smysl.... Mým zvykem je psát vždycky jen půlku toho na co myslím...

Všechno mne bolí a chce se mi spát,
jenom to, prosím, nechápej špatně.
Myslím, že stane se, co má se stát,
každej den trávíme moc času v šatně.
A za všechno, kurva, může čas,
stereotyp, totiž, ovládl náš hlas.
Naše myšlenky, touhy i pocity,
hořký slzy lemujou mou tvář.
Ta tvář na sobě masku má,
masku z tý šatny, jinak to nejde.
Neumim bez ní žít,
ale to ani ty,
ani nikdo jinej, kdo má se rád.
Dnešní doba už je taková..
Autor rumovávíla, 01.12.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí