Nechť Odin provází Tvé kroky

Nechť Odin provází Tvé kroky

Anotace: napsáno pro jednoho člověka, který mi hodně sedí a tak

Nechť Odin provází tvé kroky
a tvá pěst dopadá
jak Thorovo kladivo
na hlavy nepřátel
zapomeň ztrát Urdr
které jsi utrpěl
Verdandie tvá
ať je šťastná
a vede tě vstříc
světlu Skuld
tvé dny v Mitgardu
ať jsou naplněny
silou a hrdostí
a zástupy krásných žen
ať padají k tvým nohám
hrdý synu Odinův
na konci tvých dnů
za zpěvu valkyrjí
odejdeš vstříc
svému osudu
a spočineš v domě
svého otce
otce padlých
Autor Melfëa, 01.12.2007
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí