Boj

Boj

Anotace: ...

Přetvářka a lži, se toulají tmavým, zimním lesem,
kde hledají svou oběť...
Pláč a slzy...
Smutná tvář, se po vyprahlé poušti toulá,
Je plná všeho, vše co chce říct světu, nemůže...
Pouta kolem rukou, ústa zašitá nití nesmrtelnosti,
hlava poraženě skloněná, odnesla si porážku...
Neustálé bolesti a touhy,
touhy osvobodit sebe samou a cítit teplo...
Cítit to, co už jí nikdo nedá, přesto se nevzdává a chce to...
Získá to, bojem a svým hrdým a pevným srdcem...
Autor Mrs.Grázl, 01.12.2007
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu na póle sú neohrozené srdcia vítané

03.12.2007 21:36:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí