Vem mě sebou...

Vem mě sebou...

Anotace: ...

Hřbitov plný hrobů, zářících svíček a temného ticha..
Měsíční svit se odráží z pomníků mrtvých, těch, které opustili náš svět...
Ona otvírá bránu, vstupuje mezi jiný svět...
Bílá, dlouhá košile, zvadlý úsměv, rty promodralé...
Sedla si k temnému stromu, bez listí, čeká na něj, čeká na jeho příchod..

Měsíční svit, on stoupá z jeho záře...
Černý oblek, bledá tvář...
Vznáší se nad svýmhrobem a jeho mrazivé oči, sledují svou milou...
Milá jeho, pláčem se utápí a plazí se k němu s otevřenou náručí...
On beze slova, sleduje ji a nadlouchá jejím vzlykům...
Ona leží, nemůže dál, vzlyky ji vysilují...
" Vem mě sebou, prosím!"
Klekl si k ní, vzal jí tvář do svých dlaní a políbil ji ledovým polibkem...
Odešlo její tělo, ale duše zůstala s ní...
Autor Mrs.Grázl, 01.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: IvoMaria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní báseň...ale pěkná. Jen v nadpisu si oprav, spíše by tam mělo být "vem mě s sebou" ;)

14.02.2008 18:15:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí