Dálka blízkosti

Dálka blízkosti

Anotace: Honzovi...

Dělí nás miliardy hvězd,
čekám na chvíli, kdy budeš opět blíže,
úsměvy na další z cest,
před kroky postavím ti mříže.
Lehce mi neutečeš-nepustím tě
podáváš mi dlaň cítím teplo,
vždyť víš-potřebuji tě,
snad více nežli všechno...
děkuji...
Autor Lexisa, 01.12.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí