Beatiful day

Beatiful day

Anotace: Krásný den

Krásný den,
je ten kdy se člověk směje jen tak.
Krásný den,
je když prší a tobě to nevadí.
Krásný den,
je když čekáš na autobus 2 hodiny bez naštvání.
Krásný den,
kdy jsi hladoví a přesto šťastný.
Krásný den,
kdy děláš jednu botu za druhou
a přesto jsi veselý.
Krásný den,
když tě někdo pozdraví.
Krásný den,
když se ti svět zdá růžový.
Krásný den,
jen si tak lehnout a přemýšlet.
Krásný den, pomoct cizímu člověku.
Krásný den, jíst jablko.
Krásný den, užij si ho!

To je právě opak všeho,
lidé by měli být šťastní.
Autor Taya, 01.12.2007
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Kozoroh 1, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dělají-li dva totéž,
není to přesto totéž,
a vidí-li dva totéž,
přesto každý vidí něco jiného!

Věci se námm totiž zdají být právě takové, jaké je vidět chceme! Záleží na tom, jací jsme uvnitř!
Přeji Ti jen samé krásné dny!8-o(:)

06.12.2007 19:14:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí