Lžička...

Lžička...

Anotace: Jen hříčka...

V červeném čaji se utopila lžička,
sladká od medu
jako rty lhářů,
lesknoucí se stříbrem
jako oči svůdníků,
hladce vyrobená
jako jsou hladké ruce zlodějů
a byla dlouhého tvaru
jako prsty pianistů...

Míchala horkou tekutinu
a cinkala o stěny hrnečku
vydávajíc nepříjemné skřeky...

Utopila se
a navždy ztratila v husté mlze
stoupajícího kouře...
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: simsa, Zuz., .K.r.i.s.t.y., qpal, pavlis, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, to už nebyla lžička...

03.12.2007 13:41:00 | Zuz.

To je pěkný...povedená...milá...

02.12.2007 13:52:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí