Piková dáma

Piková dáma

Anotace: ...já vlastně nevim, ale jistý je, že je tam taky kousíček mě. Možná ale není vidět, jen pro ty co ho opravdu vidět chtějí.

Kdo odhalí její tvář z podzávoje,
Za mlžným oparem smutku,
Piková dáma, tobě podobná je…

Plouží se ulicemi,
Nešťastná z lásky,
Proč trápí okolí,
Z pozadí masky..?

V noci opitá slzami,
Ve dne je apatická,
Jindy zas protančí noc
Piková dáma, někdy i romantická…

Co znamená ta dávka vzteku,
Proč křičí do tmy,
Může hrát divadlo, z fleku..

Protoulané dny probrečené noci,
Nesplněné sny, snad není jí pomoci..
A co jsme my?
Stejní jak tahle dáma, tajemní a vzteklí…
Autor Laivindil, 01.12.2007
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Mišpule, Yukki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesklamalas...pekny moc...

01.12.2007 22:11:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí