...Pro ni...

...Pro ni...

Anotace: nechi ať se trápí...

pošlapat svět

to by jim šlo
-lidi-

naivita ideálů

kdo jsou,
že si dovolí soudit?

-bazprávní-

hledání lásky
s maskou posedlosti
-nezamilování-

...
dokázat odporovat
pohledům
už to
je hodno potlesku

žíj tak,
abys mohla být hrdá na to,
že žiješ

miluj sebe

hledání dokonalosti
je jen ukázkou slabosti
ptáci v trní...

život
je
pofiderní cesta...

TY můžeš létat
Autor Sukuba, 02.12.2007
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: qpal, MalaIzis, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí