Říše snů

Říše snů

Anotace: Asi depka

Pojď se mnou ,
večer potají.
Do říše snů,
kde zlo a závist neznají.

Budem se spolu,
jenom smát.
Něžné tóny lásky,
do rytmu tance,
budou nám hrát.
Autor smoulinka, 02.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí