Barevný pocit

Barevný pocit

Anotace: Báseň, která je věnována příteli, kterému má zároveň otevřít oči :)

Barevný pocit
4U?

Nastoupil jsi a jel do zastávky,
která na znamení jest.
Bílý knoflík s černým nádechem,
sám se stiskl
a rozsvítilo se žluté STOP.

Čekáš na ni.
Nevíš, zda jet ještě dál.
A v tmavém odrazu okna
vidíš neobratné POŤ Se mnou.

Otočíš se zpět.
Stopka zhasne
a dveře autobusu se otevřou...
Autor Dark Psyche, 09.06.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí