Pták u tág

Pták u tág

Anotace: Stál tam tak u tág...někdo se nám sápe po krtkovi

Stál tam tak u tág,
stál tam tak u tág ten pták,
zobal si z misky zrní,
poslouchal,jak kočka spokojeně vrní,
pozoroval barevné koule hrající honičku na zeleném plátně,
zavřený ve své kleci byl na tom špatně,
dal ho tam pán a zámek mu utáh,
zavřel ho do klece ve státě Utah.
Stál tam tak u tág,ten pták
a nevěděl jestli má stát tak nebo jinak,
pták barvy černých bouřkových mraků,
stojící v kleci a visící na háku,
oděný do smutečního fraku,
byl celý uveden do rozpaků z barevných koulí narážejících do sebe,
toužil po tom ,odletět do nebe.
Toužil a toužil a žalem se soužil,
potom jed na krysy požil.
Rázem byl bez sebe,pták co chtěl odletět do nebe,
co smutně se díval na tebe.

Pak stál jsi tam u tág a nebyl tam pták,
jen prázdná klec plná zrní a ta tvoje kočka,co vrní.
Autor LaVendel, 02.12.2007
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí