Skovej břicho,schovej pleš

Skovej břicho,schovej pleš

Anotace: když vám vizáž uteče

Pod kšiltovku skovej pleš,
bez vlasů hezký nebudeš,
bez vlasů a bez pasu vystaven jsi trapasu.
Zastrč břicho, schovej pleš!
posměchu se nevyhneš.
Nekveteš už pro krásu,
jsi tlustou tečkou v atlasu.

Tlustá tečka ,břicho ,pleš,
že jsi krásný? To je lež!
Dlouhé ,hnědé,prstýnkové,
měl jsi,nemáš,kup si nové!!
Žádné vlasy,křivý nos,
neschová ho černá noc,
křivý nos a křivý zub,říkali mu belzebub.
Tam, kde stojí starý dub ,
tam teď leží plný hub,
bez vlasů a s břichem,
obklopen je tichem.
Autor LaVendel, 02.12.2007
Přečteno 295x
Tipy 15
Poslední tipující: Eru Alonnar, slečna Nefertiti, zzlatý, Apostata, Lota, lupínek, její alter ego, Ishtar, fire.fly, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela jsem se pobavil...

19.07.2008 20:07:00 | zzlatý

Zajímavý, líbí se mi.

02.12.2007 16:47:00 | Ishtar

moc pěkný:-) a výstižný:-))

02.12.2007 16:18:00 | fire.fly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí