Zrada

Zrada

Anotace: Získat moc...není všechno.

Zrada

V očích se ti leskne strach,
a kolem sebe cítíš ten zvláštní pach.
Nevíš, kudy na útěk by jsi se dala,
máš pocit, že na tebe všude číhá zrada.

Když si vzpomeneš na onu noc,
kdy tě zradila a opustila tvá moc.
A v tu chvíli se zjevil,
se slovy: „Já utrpení bych tě zbavil“

Tak moc jsi po tom toužila,
aniž by jsi věděla...
Jeho pohled zelených očí,
projel celým tvým tělem i duší.

Hned jsi věděla, že s ním musíš jít,
že on je ten kdo ti pomůže moc zase mít.
Neřekl ti jak ani kdy,
chtělas ji mít, byly ti jedny následky.

Teď však trpíš více než před tím,
přijde ti, že se brouzdáš jen shnilým listím.
Neznáš nic víc než zradu,
a chtěla by jsi pryč z toho uzavřeného hradu.

Když vzpomeneš si jak tvou moc ti vrátil,
a zanechal tě osudu, který tě tak trápil.
Bolelo tě to víc než ta noc,
kdy jsi přišla o svou moc.
Autor Vitae, 02.12.2007
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: vox animi, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...plne tajemna,sily a smutku...

04.02.2008 17:49:00 | vox animi

myšlenka se i moc líbí, ale zpracování je o něco horší. Hodě ti tam pokulhává rým a rytmus, kdyby s to někdy předělala mohlo by to být dost dobrý

02.12.2007 18:11:00 | ver-ryska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí