Měsíc

Měsíc

Anotace: ...

Měsíc se houpe za oknem
sklem drze proniká mi blíž
bez studu hladí kůži mou
bledým svitem zastudí
já za zády svými
skryju napůl svoji nahotu
a on mě za ramena bere
a otáčí mě čelem k sobě
ještě rychle noční košili
nechám klouzat po svém těle
až lem o zem zašustí
tak se dívej říkám mu
tváří v tvář
s bradou drze nahoru

...
Autor Andee, 02.12.2007
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, maena, Jiparo, el viento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí