Luno

Luno

Anotace: ...

V rouše Evině
čekám objetí
dech větru jen obejme mě
tiše šeptám dojetím
vezmi mne celou k sobě

snad slza pak skane z nebe
své dlaně do tmy hvězd
vkládám rozechvělé
měsíčku, kolébej mne
Luno má v bledé světlo oblékej mne

z krajkoví snů všech spících
spodničku bílou vyčaruj
pak ráno až vzbudím se něžně
do šatů z mlhy mne začaruj
bosýma nohama oběhnu půl světa
do každého černého lesa
kus šatu svého položím

ještě pojď se mnou
v rosu chladnou jemnou
mě proměňíš, po špičkách pak
všem loukám kus krůpěje své dám
a pak už můžeš jít
má Luno spát
Autor Andee, 02.12.2007
Přečteno 206x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, maena, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí