Adventní

Adventní

Anotace: ....

V něžném plamínku s vůní vanilky
kouřící čaj a úsměv maminky
čas se zastavil v prvním adventu
radost rozšířil do všech momentů

přes svíčku na stole držíme se za ruce
zas tolik nadějí opět po roce
temná noc za okny vykouzlí nevšední
zážitky laskavé doby adventní...
Autor Verena, 02.12.2007
Přečteno 487x
Tipy 7
Poslední tipující: zzlatý, NikitaNikaT., Pišák, vodnař, Raduzk, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná ...

06.12.2007 18:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí