nový začátek..../pomoc pro sebe.../

nový začátek..../pomoc pro sebe.../

Anotace: ....

ty mě podržíš
/já to vim/
...

vrhám se
bezhlavě
do
černý
budoucnosti

.../stejně je lepší než minulost.../

dej mi čas
na
napravení
chyb
který je
potřeba
nám
všem
...

začínám od nuly
...
začínám od sebe
...

teď budu tiše
abych nevyrušila
vzpomínky

/...zlá holka.../

padám do černý
propasti

...a nebojim se

všechno špatný
je za mnou

*jsi naivní*

/jak já tohle slovo nenávidim/
...

budu doufat v
"krásnější zítřek"
...

budu doufat
v černou
velrybu
která pluje
na pomoc
mojí zkažený
duši
...
..
.
(přežívám...)
Autor LisSe, 02.12.2007
Přečteno 275x
Tipy 13
Poslední tipující: Liss Durman, kucky, B.a.r.b.a.r, veronika, Bíša, Venessa, Erion Fate, Seychelly, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufej, naděje nikdy neumírá :-)
(Mnohem účinnější než doufat je nicméně pochopit)
Já si nemyslím, že jsi naivní, myslí, že jsi až děsivě světaznalá...

09.12.2007 22:04:00 | Lisa.Ginmi

*jsi naivní*

/jak já tohle slovo nenávidim/

ja nenavidim cely tohle spojeni...zas pekna vec...

04.12.2007 14:10:00 | veronika

Vykroč a doufej...

03.12.2007 14:42:00 | Bíša

Super...

02.12.2007 21:47:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí