Táborák II.

Táborák II.

Anotace: Vznik na taboře....

Oheň tady plálá
a teplo z něj sálá.
A zpěvu je tu dost
je tady vítán každý host.

Tomáš to je prágoš,
a taky můj kámoš.
Až oheň začne dohořívat,
tak všichni přestanou zpívat.

Když děti mají hezké sny,
tak ještě hezčí mají další dny.
A tak, až se dětem bude zdát,
mohou jít klidně spát.

A tak než bude pozdě moc,
řeknu vám dobrou noc. :))
Autor retro, 02.12.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí