Prasátko

Prasátko

Anotace: ... ale jen trochu drsnější.

Skrývají své chybí
A vyzdvihují cizí
A znají jen ta kdyby
Co v dálce rychle mizí

Na povrchu zlato
A uvnitř jenom velké nic
Však brzy příjdou na to
Že míň je někdy víc

A pozlacené prasátko
Vydalo se do světa
No skončilo to oprátkou
Co třpytkami byla posetá

To uvnitř musíš ryzí mít
Naučí to snad jen čas
Teď už můžem jenom smýt
mastnotu na stole
... od klobás.
Autor Peťka_bez_talentu, 02.12.2007
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Nessy, Roger, *Norlein*, Demedalex
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozumím.." :)

10.12.2007 16:20:00 | Roger

Chudák prase :)

02.12.2007 21:26:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí