Tak málo stačí

Tak málo stačí

Anotace: další depresivní básnička....já to už asi jinak neumím

Hudba jemně do uší mi zní,
A plakat jenom chce se z ní.
Proč život tolik bolesti dává
a štěstí pouze z dálky mává,
i když bylo na dosah?

Tak málo jen by stačilo
A všechno by se změnilo.
V rukou osudu a lidí kolem
Je život můj s tím velkým bolem.
Také v rukou mých se nachází,
A chvíle rozhodnutí nadchází,
snad bude dosti sil!
Autor Lea de Bahn, 02.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí