love

love

Anotace: taková básnička,když jsem se rozešla s klukem... a měla jsem takovou celkem velkou depku...

Všechno je hezký,
vidíš to před sebou
a pak to skončí,
je to divný,najednou.
Ten pocit prázdna
a skrytých citů.
Ta země dávná,
láskou poznamenaná
se náhle ztratí
a zpět se nevrátí
a ty se ptáš? „Kde jsi?“,
odpověď neznáš
no tak,věř si!
Vítr ti zpívá tiše.
Láska ti mává z temné říše.
A ty dál stojíš
uprostřed noci,
stále se bojíš
lásky-té moci.
Skýtá jen zlobu,
pár hezkých chvil,
pár silných citů
prchajících rychlostí tisíce mil.
Útěcha nepřichází,
věci se sráží,
je to už tak,
život ti vždycky dá ŠACH MAT!
Autor arrow, 02.12.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Aishia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduše perfektní.
Dávám SuperTip ;-)

02.12.2007 21:52:00 | Aishia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí