Opustil mě!

Opustil mě!

Anotace: Je to o mě a MÉM NEJLEPŠÍM KAMARÁDOVI!KTERY MĚ OPUSTIL V NEJHORŠÍ CHVÍLI!

Když vás někdo opustí,
ukážete slzy sví,
já jsem nejlepšího přítele stratila,
a moje chyba to bohůžel byla.

Zatajila jsem před ním špatnou věc,
on si zbalil ranec,
aby se mě rychle zbavil,
beztarostně se důchodu dožil.

Klidně se na mě vykašlat může,
ovšem vrátit se už nikdy nemůže.

On pro mě hodně znamenal,
ani nevím jestli to zaznamenal?

Jen jedna věc mě strašně mrzí,
že to krásné zmizí,
bez něj ztracená budu totálně,
budu se mu vyhýbat marasně.

Jestli tenhle rozchod rozchodím,
už se života báti nemusím.
Autor Vacluvka, 02.12.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci být pedant, ale na tom pravopisu by to chtělo možná trokšu zapracovat.

12.02.2008 15:29:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí