Sázka s životem

Sázka s životem

Anotace: risk - zisk?

Miluju nenávist,
nenávidím lásku
sázím na závist
a závidím ti sázku
- smrt za lásku
na černém pásku -

na černém pásku
temnota se blíží,
láska? Smutně přihlíží...

Láska nečině přihlíží,
-život na tebe dohlíží -
život je sázka
ale je v něm i láska.

Smrt hlídá život,
život chrání tebe,
ty hledáš lásku,
a láska šla do nebe...

Miluju nenávist
nenávidím lásku
a nechci už závidět
ani tu sázku!
Autor Kwítko, 03.12.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pořád samá láska-sázka..:-)
Láska opravdu je
sázkou do loterie,
V které může
Každý vyhrát Při kurzu 1:1
:-) hezoučké..taové tvoje a pocitové:-)

03.12.2007 16:24:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí