Zavolej, až mě zabiješ

Zavolej, až mě zabiješ

Anotace: ............

Zavolej, až mě zabiješ

Přetvářka a strach,
Že Ty jsi ten vrah,
Co bloudí v noci v polích
a vraždí bez přestání???

Osetý je hrách,
Tak co nám ještě brání,
Abys na mě sáh?
Zabodl svou kudlu do mého kopí
A nařízl mých skrání?

Co ti ještě brání,
Přijď a neusni,
Bdi se mnou dál,
Přijď a neusni,
Buď můj král,

Přijď a zavraždi mě,
A´t už pokoj mám
A zavolej mi do pekla,
Až se budeš cítit sám!!!
Autor Ammazonic, 03.12.2007
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Martinecka23, Bíša, Dračičák, Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí