Variace na lásku

Variace na lásku

Anotace: ... pár takových slůvek... bez ohledu na to, jestli se nějak rýmuje...

Verš v každém Tvém polibku zní.
Je to sonáta vášní, jahodová fantazie.
Víla moří, co zavlní
se v příboji Tvých dotyků...

Bárka plná nadějí naivním hláskem slavíků
zašeptá Tvé jméno do tichých nekonečen...

Fluidum postříbřeno mocí hvězd,
měsíční závoj - skryté hledí
cloní modrým jezírkům..
A já se v nich topím...
Tají se mi z Tebe dech...

Milovat Tě dobrovolně - byla bych andělem.
Třeba s myrtou.
Hrála bych, když usínáš Tvou oblíbenou.
Ty jsi možná anděl...
Možná jsi víc než je láska...
Vím...

V každém záhybu letní noci cítím
Tvou přítomnost. Ze rtů růž mi slíbal
jeden z Tvých nápadů...

Krůpěje potu na čele Tvém cítím ochladnout...
Když polibky Ti oplácím, lehce se přitom
chvěješ. Tvé rty jsou perly Tichomoří,
co zapadly do lastur...

Noc otevřená dokořán nalévá milencům
tmavého likéru
plného
hvězd...

Zvláštní pomyšlení...
... Jak láska hýbe světem.
Autor Jasmin de Paris, 09.06.2005
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí