Rozdiel

Rozdiel

Anotace: chcem sa hádať, nemám s kým...:D

- Poďme sa súdiť, hádať, o poklady sveta, duše,
poďme hľadať živý prameň súše.
Kto dostane väčšiu časť Slnka, Mesiaca, hviezd?
Samé dôležité veci...
A čo tak hádať sa o lásku, šťastie?

-- Veď to nie je podstatné!

- Čože?!
A kto chce choroby, hlad a smútok?
Vojny, smrť i útok?

-- To je ono!

- Veď vidím to vo vašich očiach...
Moria, lúky, lesy?

-- Óó, áno!

- Ako sa len môžem tak pýtať?!
A čo tak hádať sa o život?

-- Nikto!

- Máte pravdu!
Berte si lúky, moria...
Život žijem ja.
Bez zbytočných otázok a hádok.
Vy máte vojny.
To vám stačí?!

-- ??

- Vy sebeckí sráči!!!
Autor Seychelly, 03.12.2007
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Tymi14, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi dobrý ...

03.12.2007 21:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí