- Ony musí žít -

- Ony musí žít -

Anotace: 5let, pár kapek rumu v černym čaji a mandlovka v zeleným, melancholie, ne tomu se říká mnohem hůř...

Pocity si prostě jen tak plujou
po nově vybudovaný dálnici,
popíjím čaj s rumem
a nepřemýšlím o věkový hranici.

Nechci a ani neumím.
Pocit horka dorazil ještě rychleji,
než jsem čekala...
Mám těžkou hlavu,
chci spát,
letět,
utíkat...
A vítr je kámoš,
hvězdy bezdomovci.

Role se obrátily,
depresivní myšlenky ale zůstaly na místě.
/Jejich ksicht je pořád stejnej/
Bez pohnutí,
beze všeho.

Budeme se děsit
a světlušky s náma,
podívej
- poslušně běží vedle ruky.

Nezabíjej je!
- Ony musí žít -
Autor mattoni.uz.neni, 03.12.2007
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: Pišák, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, embryo v hlave, už ne pernikova princezna, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak se tomu říká??
vždyť život tak rychle utíká.
Rum si dáme do čaje
a neboj, přijde melancholie

06.12.2007 18:23:00 | Pišák

ony přežijou, protože sou fain...... my čunata tě máme rái....kájouš přijede

03.12.2007 21:37:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí