Ty jsi fakt naprostý nic!

Ty jsi fakt naprostý nic!

Anotace: O mym spolužákovi a o tom jak jsem si už pochopila-spíš poznala doopravdy.

Myslíš si žes dosáhl vrcholu?
Myslíš si že si něco víc?
Myslíš si že ženeš se nahoru?
A přitom nemáš vůbec nic!

Ty nemáš pravý přátele!
Nevíš co je mít rád!
Neumíš žít vesele!
Ty měl by ses začít bát!
Ty ničeho si nevážíš!
Upřímností pohrdáš!
Jen do lidí se navážíš!
A pokračuješ dál a dál.

Říkáš že chceš mít moc.
Ale k čemu je bez lidí!
Každý ti jednou řekne dost,
Až tvou duši uvidí.

Je černá jako noc!
Je falešná jak stín!
Ty myslíš že máš moc.
A přitom jsi jen nic!

Jednou možná přijdeš na to,
Že přátelství je víc.
A moc nad lidmi není zlato.
A opět - ti nezbude nic.
Ty nechápeš o čem je žít..
Že bez pravých přátel to nejde
A tahle cesta nedá ti víc!
Ale komu na tom sejde?
Autor Helvinka, 03.12.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí