Proč? (Komputernaya)

Proč? (Komputernaya)

Anotace: ...jedna taková noční...

Sbírka: Křemíkové nebe...

S tíchým broukáním mne pohlcuje sluha z nejoddanějších...
...celé noci hlídá, kdy si budu něco přát

Nepotřebuje jíst ani pít - jen čas od času má dostat co mu patří...

V modrém světle střídám světy...
Čas tu není, čas tu nebyl, čas nebude mít v čase poslední slovo
Posledním slovem budou kvanta zodopvězených otázek
Chceš je a musíš zodpovědět

Pro i proti hovoří pro něj...
I já se přimlouvám nedočkavý

Uzřít mistra při práci
Autor Cybermud, 09.06.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí