...N...

...N...

Anotace: kamarádce....

Nic nenaděláš
/svět se nezmění/

neštěstí neuhneš
/vybere si Tě samo/

nejsi nevinná
/nikdo není/

neplač...
/slzy nepomůžou/

ne,
nedokážeš nelhat
/sama sobě ani mě/

neproklínej nenávist
/pomáhá/

nezkušenost neomlouvá
/zkušenost se získává/

nepochopení nesouvsí
/pochopíš sama/

němě neodpouštěj
/musíš nahlas/

nevysvětluj nic
-nemusíš
/mně ne/

MTR...
Autor Sukuba, 03.12.2007
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, kucky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký. Hezká forma, hezký obsah.

25.12.2007 23:33:00 | Alea - kometa kdovíco přinese

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí