Vzkaz...

Vzkaz...

Anotace: Vzkaz něčemu, co napadá můj mozek

Nech mě,
Dej mi už pokoj!
Opust můj mozek..
Chci být sám..

Bolestí se stává to,
co kdysi bylo příjemným...
Jsi jako vir,
napadáš naše mozky..

Děláš z nás šílence,
bereš nám životy...
Svůj ti však nedám,
mám ho rád...

Ať je jaký je....
Nesmím to vzdát...
Autor Vain Hope, 03.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Liss Durman, Megalo'R, Liquid vamp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky pěkný, když člověku něco napadne mozek tak to má vždy nějaký důvod.

03.12.2007 22:18:00 | Liquid vamp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí