schopnost se nesejít

schopnost se nesejít

Anotace: nic

odjíždíme.nadlouho.
loukou plnou žlutých květin-
brodíme se k svému cíli.
noc tmavě modrá
nekonečná.
a ráno
na nás nic nečeká.
i když mělo.
moc dlouho jsme čeklali.
já doufala a nevěděla co ty.
a ten čas než jsme byli schopni se sejít
mě k tobě poutal
a tebe ode mě dělil.
Autor desela, 04.12.2007
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Dračičák, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to není špatný ...

04.12.2007 13:10:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí