Smíření

Smíření

Anotace: ... se životem

Námezdní síla
chodící klam
ze země sbírá
šišky, petflašky sám...

Nůši má plnou
vrací se domů
zatopí v kamnech
šiškama z borů
petflašky končí
v kontejneru.

Své ruce popraskané
ohřívá na plátech
s hrnkem kávy ohřívané
a chleba s náhražkou
másla dojídá.

Opásán řetězem
života svého
vzpomínky v krabicích
prohrabuje
zahnědlé dopisy
omšelá fota...

Slzy otírá vrásčitou rukou
kolena krotí od bolestí
s úsměvem ve tváři odevzdaným
myšlenky v mlze kdesi končí
usíná spánkem požehnaným.
Autor Lupus, 04.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: s.e.n, Psavec, Breakthru, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,snad to bude zase veselejší.
Nesmiřuj se ,nedej se!

07.12.2007 19:22:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí