Umírající sval života

Umírající sval života

Anotace: ...

V polorozloženém srdci červi deštivých dnů
líhnou se jak Lazaři ze svých hrobů.
Ten sval života! - Mrtvolnou vůni plísně má.
Zakončím žal, od zbytku těla jej odtrhnu
a pověsím nad svou postel na skobu,
kde dávno již visí má duše... hluchá, němá.
Autor Žiťa, 04.12.2007
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: wind4ever
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

temné a duši svírající...velice působivě napsané;-)

04.12.2007 21:44:00 | wind4ever

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí