Šest vteřin

Šest vteřin

Anotace: ubíhající čas...

Tik, tak,
běží čas.
Tik, tak,
ručička se hnula.
Tik, tak,
vteřina uběhla.
Tik, tak,
co jsem to provedla.
Tik, tak,
smrt už je blízko.
Tik, tak,
je mi tak hezky.
Tik, tak,
dohrála deska.
Autor feenuit, 04.12.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí