,,Štěstí?“ … mé určitě ne!

,,Štěstí?“ … mé určitě ne!

Anotace: Stručný popis.... řekla bych, že asi takto se cítím...

Štěstí hyne,
láska, kde je?
Trápím se tu… sama,
Žádný přítel, žádná strana.
Strana… na kterou se lze obrátit,
a konečně se přestat trápit.
Nevidím ji, jsem snad slepá?
Nebo jen láskou omámená?
Láskou, která nestojí ani za nádech,
A proč? …
Bože… běží mi mráz po zádech.
Nejraději bych se rozbrečela, ale kvůli čemu?
Vždyť to přeci nemá cenu…
Ten dotyčný to nevidí,
A příliš lásky ti neslíbí.
Jsem na dně, jsem sama?
Co jsem tomu dotyčnému jen udělala?
Autor Chikitka - Banánek, 04.12.2007
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Mrs.Underwood, Uhel pohledu, lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný! dost často mám úplně stejný pocit jako ty...se samotou je těžký bojovat...

31.03.2008 15:47:00 | Nikče

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí