Čtyři...bílé...

Čtyři...bílé...

Holýma nohama stojím na kluzišti,
cítím závrať, když tě objímám…
…Když se postavím na špičky…
Tvé rty se mi zdají být mdlé,
tvé oči se rozpíjí v horečce mé duše…

Chci si lehnout,
ano, přesně tady, uprostřed chodníku.

Poslední kapky čaje při chřipce jsou odporně sladké…

…A ty ležíš v posteli, neslyšíš…
Jsi králem svého světa
a mě zbylo jen dokola opakovat čarovná slova….
,, Acylpyrin, Imudon, Paralen, Zyrtec…
Co myslíš, který teď?“

Po desce stolu bezradně kutálím
čtyři bílé prášky…
Acylpyrin,
Imudon,
Paralen,
Zyrtec,
který teď?
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Zuz., Lisa.Ginmi, qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...nejdřív Zyrtec :)

07.12.2007 17:21:00 | .K.r.i.s.t.y.

Malvínko...diwzůstaň ještě chvíli nemocná :).

05.12.2007 18:52:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí