Agátce

Agátce

Anotace: své dcerce,prostě a s láskou

Copánky ze zlata
sundala jsi
a tmavá tuže
vlila se do Tvých vlásků
z růžového poupátka
vykvetla nám černá růže
Místo slunce zatmění
svět hraček
tak náhle se promění
v království malovátek
a ve tvé hlavičce
cítím zmatek
Nechceš už za ruku se vodit
sama bez dozoru chceš si chodit
lebku nosíš pro štěstí
a já mám z Tebe depku
a čím dál větší starosti
12let má být svět her
barevný a plný radosti
Mám tě ráda
můj malý marťánku
bydlíš teď na netu,
máš tam vebovou stránku
i soukromou planetu
a ve své dušičce
hlasovou schránku
Kdo vzal ti smích
moje malá
a z očí jiskřičky
propadlá tvář
postrádá dolíčky
a vánoční rolničky
rozezvoní
v tobě slzičky
Chybí ti táta
a teplo domova,
jako i mě
celá naše prima rodina
Věř mi,
že i mě ten rozvod
všechno vzal
ale kvůli tobě
musím dál
Podej mi ruku
a narostou nám bílá křídla
bud raději
má malá hodná víla
poletíme spolu
do světa kouzel a víry
budem spolu bojovat
a neztrácet naději
Autor laura3, 04.12.2007
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, excited, Seychelly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne...drzim pesti, aby budoucnost byla jen lepsi a lepsi...

10.12.2007 17:22:00 | estrellita

No jo docela se do toho umím vcítit,o emo stylu se u nás naštěstí jen diskutuje a rozvod se nekoná.Ale je mi blízké, jak jsi to vyjádřila.

07.12.2007 20:53:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí